Meteen naar de inhoud

Zakelijke verhuizing

Bent u benieuwd wat uw bedrijfsverhuizing bij Verhuisbedrijf 365 zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons u terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Om wat voor verhuizing gaat het?

Uw gewenste verhuisdatum

Plan een terugbelmoment in

Bel mij terug

Gecoördineerde zakelijke verhuizing

Bij verhuizingen wordt er vaak aan particuliere verhuizingen gedacht, maar in Nederland komen bedrijfsverhuizingen ook vaak voor. Misschien heeft u binnenkort ook een zakelijke verhuizing op de planning staan? Voor een complete verhuizing voor uw bedrijf heeft u natuurlijk wel een ervaren verhuisbedrijf nodig. Gelukkig bent u hiervoor bij Verhuisbedrijf 365 aan het goede adres. Wij hebben als verhuisbedrijf jarenlange ervaring met zakelijke verhuizingen in heel Nederland. Onze vakmannen kunnen uw onderneming probleemloos verhuizen.

Kantoor- en projectverhuizingen

Onder projectverhuizingen verstaan wij de verhuizing van burelen, bedrijven, fabrieken, organisaties en instellingen.
Wanneer wij een zakelijk verhuizing voor de boeg hebben is planning van groot belang. Een goede planning is erg belangrijk in het verhuisproces van een zakelijke verhuizing, omdat medewerkers van een bedrijf vaak nog gewoon door moeten kunnen werken terwijl de verhuizing naar de nieuwe bedrijfsruimte in volle gang is. Daarom maken wij altijd eerst duidelijke afspraken met u waarbij we samen naar uw wensen kijken.

Verhuizers met vakmanschap

Als verhuisbedrijf hebben wij ruime ervaring met zakelijke verhuizingen. Hierdoor kan onze persoonlijke accountmanager alles goed inschatten en de bedrijfsverhuizing in goede banen leiden. Zo zorgen wij ervoor dat alles soepel verloopt.


Totaalaanpak bedrijfsverhuizing

Wanneer wij u zakelijk verhuizen is het belangrijk dat uw bedrijfsvoering niet wordt verstoord. Daarom zorgen wij altijd voor het juiste aantal verhuizers inclusief de benodigde materialen. Zo kunnen wij uw bedrijfsverhuizing op uitstekende wijze voor u uit handen nemen.

Wat zijn de kosten van zakelijk verhuizen?

Gaat u daadwerkelijk verhuizen? Dan begrijpen wij dat u van tevoren de kosten hiervoor wilt weten. De kosten voor een bedrijfsverhuizing zijn afhankelijk van verschillende factoren en daarom kunnen wij zonder enige achtergrondinformatie niet zomaar een schattig van de kosten maken. Als u de exacte prijsindicatie wilt weten kunt u bij ons eenvoudig een gratis offerte aanvragen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Via onze website kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Na het indienen van uw aanvraag zult u binnen 24 uur de gratis offerte in uw mailbox ontvangen.

Heeft u misschien nog andere vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons altijd bereiken op 085 06 06 365.

Wij helpen u als verhuisbedrijf graag met uw verhuizing. Met onze gediplomeerde verhuizers, scherpe prijzen en het beste verhuismateriaal bent u gegarandeerd van een soepele verhuizing.