Winkel2021-05-02T16:09:10+00:00
 • Boekendoos of archiefdoos ongevouwen Boekendoos / archiefdoos

  Boekendoos

  2.25
  De boekendozen zijn erg stevig en zijn voorzien van handvaten. Hierdoor kunt u de dozen erg makkelijk tillen en sjouwen. De boekendoos heeft een hoogte van 30 centimeter waardoor je deze efficiënt vol kan pakken met boeken zonder dat de doos veel te zwaar wordt. Deze dozen zijn net zo sterk als de professionele verhuisdozen. Het voordeel is dat ze kleiner zijn en dus perfect om om je boeken mee te verhuizen.
 • Garderobedoos bruin met roede Garderobedoos bruin
  Zoekt u een garderobedoos om uw kleding kreukvrij te verplaatsen? Dat kan met de garderobedoos van verhuisbedrijf 365. De grote garderobedoos is ook ideaal voor de opslag van zomer- of winterkleding op zolder of in een berging. De garderobedoos is gemaakt van een hoogwaardig dubbelgolf kraftkarton en voorzien van stevige handgrepen. De afmeting van de garderobedoos is 50x50x90cm. Door het slimme ontwerp van deze doos zijn er geen andere onderdelen als losse roedes of haken meer nodig. Je zet de doos in enkele seconden op en kunt dan direct via de opening je kledinghangers met kleding erin hangen. Op de nieuwe locatie hang je eenvoudig je kleding weer in de kast. Kortom: deze garderobedoos is een ideaal hulpmiddel om je kleding kreukloos in te verhuizen en bovendien makkelijk plat te vouwen en dus prima herbruikbaar.
 • Inpakpapier verhuisdozen Inpakpapier verhuizing
  Het inpakpapier kan gebuikt worden als opvuller door er proppen van te maken. Op die manier kan je een verhuisdoos goed opvullen om te voorkomen dat de spullen die je erin plaatst, gaan schuiven. Ook wordt het papier gebruikt als tussenligger en kunnen breekbare spullen ermee ingepakt worden om krassen en breuken te voorkomen. In één pak zitten 100 vellen van 60 x 40 cm en het totale gewicht van zo'n pakket is 0.5 kg.
 • noppenfolie vergroot noppenfolie 50 cm x 5 meter

  Noppenfolie

  10.00
  Voorkom dat je spullen stuk gaan, pak ze in met noppenfolie. Deze sterke noppenfolie kunststof transparant rol 10mx0,5 meter zorgt voor een optimale bescherming van breekbare spullen. Dankzij de extra lange rol lengte van 10 meter en de breedte van 50 cm is dit noppenfolie handig in gebruik. Het noppenfolie is verpakt in plastic dus altijd schoon en klaar voor gebruik. Ideaal voor het inpakken van glas, servies en keramiek, fotolijsten, spiegels, schilderijen, en ander kwetsbare spullen. Kortom: met deze rol noppenfolie zijn je spullen extra goed beschermd. Tip: speciaal voor glaswerk, servies en bestek zitten er ook pakjes met grote vellen inpakpapier in het assortiment.
 • Verhuisdoos wit met handvat open Verhuisdoos wit met handvat gesloten
  Dit is werkelijk de beste en makkelijkste verhuisdoos die verkrijgbaar is met een hogere draagkracht als veel plastic verhuiskratten.
 • Verhuisstickers blauw Verhuisstickers verschillende kleuren
  Handige gekleurde verhuisetiketten voor het markeren van verhuisdozen. Deze verhuisstickers zijn makkelijk te verwijderen van de verhuisdozen door de speciale lijmlaag. Een stickervel heeft 12 stickers en zijn verpakt per set van 5 verschillende kleuren.