Meteen naar de inhoud

Verhuizen met opslag

Bent u benieuwd wat een opslag bij Verhuisbedrijf 365 zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons u terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Kies uw eigen beveiligde opslagruimte

Gewenste startdatum opslag

Plan een terugbelmoment in

Bel mij terug

Verhuizen met opslag

Opslagruimte huren bij Verhuisbedrijf 365 huren is geen enkel probleem. Wilt u verbouwen en heeft u een tijdelijke opslag nodig? Of gaat u verhuizen en wilt u uw spullen opslaan, omdat deze niet meeverhuist kunnen worden? Dan kunt u veilig gebruik maken van onze (tijdelijke)opslagruimte.

Zelf opslagruimtes kiezen

Er bestaan genoeg ‘self storage’ opslagruimtes waar u gebruik van kunt maken. Echter betekent dit wel dat u uw spullen dan zelf naar de opslag moet rijden en zit gratis transport hier niet bij inbegrepen. Dit betekent dat u dan niet alleen voor de opslagruimte moet betalen, maar ook voor de verhuiswagen. Dit zal uiteindelijk zorgen voor extra kosten en dit wilt u natuurlijk niet.


Heeft u professionele opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf 365 heeft opslagruimtes in heel Nederland. Dit komt omdat wij gebruik maken van ALLSAFE opslag. Hierdoor kunnen wij in heel Nederland opslagruimte aanbieden. Wij hebben opslagruimtes van 1m³ tot 120m³. Wanneer wij uw spullen opslaan zullen wij de sleutel en code direct aan u geven. Zo heeft u dagelijks toegang tot de opslag. Bovendien is het mogelijk om tussentijds extra spullen op te slaan. Hierbij maakt het niet uit in welke vestiging uw spullen staan en welke opslagboxen u gebruikt.

Een veilige opslagunit

Wanneer u uw inboedel opslaat is het natuurlijk wel belangrijk dat het een veilige opslag is. Dit is ook precies de reden dat u bij ons aan het goede adres bent. Onze opslagruimtes worden 7 dagen per week beveiligd en hierbij is er ook 24/7 cameratoezicht aanwezig. Zo kunt u uw spullen veilig opslaan.

Vraag een gratis offerte aan

Wilt u weten wat de precieze kosten zijn om uw spullen in een van onze opslagboxen op te slaan? Dan kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvraag. Na het indienen van uw aanvraag zult u binnen 24 uur de offerte in uw mailbox ontvangen.

Heeft u misschien nog andere vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons altijd bereiken op 085 06 06 365.

Wij begrijpen dat de verhuiskosten een belangrijke factor zijn bij uw beslissing om een professioneel verhuisbedrijf in te huren. Daarom willen wij er samen met u voor zorgen dat uw verhuizing betaalbaar is. U kunt bij ons daarom altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij verhuizen u graag.