Meteen naar de inhoud

Verhuislift huren

Bent u benieuwd wat een verhuislift bij Verhuisbedrijf 365 zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons u terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Op welke locatie moet de verhuislift geplaatst worden?

Tijdstip
Gewenste datum

Plan een terugbelmoment in

Bel mij terug

Wat is een verhuislift?

Gaat u binnenkort verhuizen of heeft u misschien een verbouwing of zelfs een ontruiming op de planning staan? Dan is er een grote kans dat u een verhuislift nodig zult hebben. Heeft u in het verleden al eens eerder een verhuislift gehuurd? Dan weet u precies wat voor voordelen dit met zich meebrengt wanneer er grote spullen verplaatst moeten worden. Heeft u nog nooit eerder een verhuislift gehuurd? Dan is het altijd een beetje eng, want waar kunnen de verhuisliften eigenlijk gehuurd worden en mogen deze door uzelf bestuurd worden? Bij Verhuisbedrijf 365 helpen we u hier graag bij.

Een verhuizing met een verhuislift

Wanneer er een complete verhuizing, verbouwing of ontruiming uitgevoerd moet worden is het bijna altijd zo dat er grote en/of zware objecten verplaatst moeten worden. Deze kunt u zelf tillen, maar dit is niet alleen niet goed voor uw rug, maar wanneer er onvoldoende ruimte is om de spullen te verplaatsen kunt u deze ook beschadigen en dit wilt u natuurlijk niet. Wij liften objecten met een verhuislift zodat deze veilig en makkelijk verplaatst kunnen worden.

Vaak wordt er gedacht dat meubels via het trappenhuis verhuist kunnen worden. Soms is dit inderdaad mogelijk, maar hierbij is het wel belangrijk om goed naar het aantal verdiepingen en de ruimte te kijken. Wanneer u op een te hoge verdieping woont zal de verhuizing via het trappenhuis niet alleen langer duren, maar natuurlijk ook een stuk zwaarder zijn. Qua ruimte is het belangrijk om te kijken naar hoe hoog en breed de deurposten zijn én of het trappenhuis niet te smal is. Wanneer deze te klein of smal zijn kunt u niet alleen uw spullen beschadigen, maar ook de muren van uw woning en het trappenhuis.


Onze verhuislift huren?

Er zijn verschillende soorten verhuisliften die u bij Verhuisbedrijf 365 kunt huren. Weet u niet zeker welk type verhuislift u nodig heeft? Dan kan een ervaren verhuizer u hierbij adviseren.

  • De ladderlift
    Deze lift heeft een groot verhuisbak met twee ladders. Het heeft geen hoog bereik, maar is wel geschikt voor zwaardere meubels vanwege een hoog laadvermogen. Deze liften reiken ongeveer tot 12 meter.
  • De elektrische verhuislift
    Deze lift heeft een kleine verhuisbak en hierdoor ook een laag laadvermogen. De lift kan tot ongeveer 20 meter reiken.
  • De motorlift
    Deze lift werkt op benzine en is dus helaas niet elektrisch. Wel heeft het een hoog reikhoogte van ongeveer 30 meter. Wel is het door de hoge reikhoogte het laadvermogen erg laag.

Is uw woning geschikt voor een verhuislift?

Verhuisliften kunnen niet overal geplaatst worden. Dit kan een lastige klus zijn en daarom zijn er altijd onze ervaren verhuizers die u hierbij helpen. Ten eerste moet de lift altijd op een harde ondergrond staan, want een zachte ondergrond betekent dat de lift kan inzakken en dit is natuurlijk erg gevaarlijk. Ten tweede is het belangrijk dat uw woning een balkon of grote ramen heeft zodat objecten veilig verhuist kunnen worden. Tot slot moet er ook rekening worden gehouden met de afstand tussen de lift en uw woning. Dit moet altijd 4 á 5 meter zijn. Bovendien is het hierbij belangrijk om goed op struiken, bomen en planten te letten, want de verhuizers moeten te allen tijde om de verhuislift heen kunnen lopen.

Een professionele verhuizer van Verhuisbedrijf 365

Wanneer u een verhuislift huurt kunt u altijd kiezen voor een tweede verhuizer. Heeft u een grote verhuizing? Dan kan dit aantal natuurlijk ook hoger zijn. Verder kan de verhuizer u helpen met het bepalen van de geschiktheid van uw woning voor het huren van een verhuislift. Weet u het allemaal nog niet zeker? Dan kan een ervaren verhuizer altijd langskomen om alles te controleren. Zijn er kleine punten waar u aan twijfelt? Dan kunt u ons ook altijd foto’s sturen.

Een verhuislift mét bemanning

Onze verhuisliften worden altijd inclusief bemanning verhuurd. Dit komt vanwege het feit dat een verhuislift om professionele bediening vraagt. Op deze manier kunnen wij als verhuisbedrijf de veiligheid van iedereen waarborgen. Wilt u snel verhuizen? Dan kunt u zoals u eerder heeft kunnen lezen ook een extra verhuizer inhuren. Waarom zou u de verhuizing voor uzelf niet wat makkelijker maken?

Heeft u opslag voor uw inboedel nodig?

Heeft u besloten om alle rommel in uw woning op te ruimen? Of gaat u verhuizen en kunt u de oude meubels nog niet meeverhuizen? Dan kunt u bij ons ook gebruik maken van onze opslagplaatsen. Wij maken gebruiken van ALLSAFE opslagruimtes en kunnen u daarom overal in Nederland opslag aanbieden. Wij hebben opslagruimtes van 1m³ tot 120m³. Kiest u voor een opslagruimte? Dan kun u er te allen tijde terecht, want u krijgt van ons de sleutel én code. Dit betekent dat u tussentijds ook nog andere spullen kunt opslaan.

Weet u niet precies welke opslagruimte u nodig heeft voor uw inboedel? Dan kan een van onze specialisten vrijblijvend bij u langskomen om dit voor u te berekenen.

Ook met spoed mogelijk

Het komt weleens voor dat er in de eerste instantie wordt gedacht dat er geen verhuislift nodig is voor een verhuizing. Dit kan, maar het kan soms voorkomen dat er op de verhuisdag blijkt dat dit toch wel nodig is. Dan blijkt de deurpost bijvoorbeeld te klein of het trappenhuis te smal te zijn. Op de verhuisdag zelf heeft u natuurlijk al genoeg stress en wanneer dit gebeurt hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij Verhuisbedrijf 365 kunt u namelijk altijd een verhuislift met spoed huren. Door onze flexibele manier van plannen kunnen wij altijd tijd voor u vrijmaken. Bevindt u zich in zo een situatie? Neem dan direct contact met ons op zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Heeft u misschien nog andere vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons altijd bereiken op 085 06 06 365.

Met Verhuisbedrijf 365 kunt u altijd goedkoop verhuizen. Ook wanneer u met spoed een verhuislift nodig heeft, want wij hanteren altijd voordelige tarieven. Omdat verhuizingen erg van elkaar verschillen is het erg moeilijk om van tevoren de prijs van onze verhuisservice in te schatten. Daarom kunt u bij ons eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u binnen 24 uur een exacte prijsindicatie toegestuurd krijgt.