Traplift verhuisbedrijf 365

Wat is een verhuislift?

Een verhuislift, ook wel een traplift of meubellift genoemd, is een lift die word gebruikt om grote, zware of grote hoeveelheden aan spullen omhoog of omlaag te liften. In plaats van dat verhuizers eindeloos de trap op en trap af moeten lopen met onhandelbare items, scheelt dit kostbare verhuistijd als ze gebruik kunnen maken van een verhuislift.  Alle spullen tot wel 400 KG worden tot aan de 12e verdieping (34 meter) zonder moeite naar beneden of naar boven gebracht.

Wanneer een verhuislift inschakelen?

Verhuisbedrijf 365 zal je uiteraard advies geven of een verhuislift een toegevoegde waarde is bij je verhuizing. Het kan voorkomen dat een verhuizing alleen kan worden uitgevoerd met behulp van een verhuislift. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer een meubelstuk niet door de deuropening past, maar wel via het raam of balkon verhuist kan worden. Woon je in een appartement op de 10e verdieping en is de lift niet erg groot? Dan kan het ontzettend veel tijdswinst opleveren om een verhuislift in te schakelen. Stel je eens voor dat je piano door de verhuizers via de trap naar boven getild zou moeten worden. Dan is het natuurlijk logisch dat een verhuislift veel sneller hetzelfde resultaat oplevert. Verhuisbedrijf 365 zal dus ook te allen tijde een lift inschakelen als het gaat om zware items zoals een piano. De conclusie is dat het verhuizen van zware meubelstukken, makkelijker en veiliger is, wanneer je een lift inschakelt. Dus dit is uiteraard het overwegen waard.

Verhuisbedrijf 365 met lift
verhuislift huren

Voordelen verhuislift

Wij hebben een aantal voordelen van een verhuislift voor je op een rijtje gezet:

  • Het bespaart je tijd. Een lift krijgt een zwaar object sneller boven of beneden, dan een verhuizer.
  • Minder problemen. Een lift voorkomt moeilijke situaties, bij veel verhuizingen. Stel dat er geen lift aanwezig is in het appartementencomplex.
  • Kleinere kans op schade. Een antieke kast verplaatsen via een trappengat, heeft meer kans op schade, dan dezelfde kast via het raam te verhuizen.
  • Het is natuurlijk veiliger om een piano met een lift te verplaatsen i.v.m. het gewicht, aangezien een verhuizer vermoeid kan raken na een aantal verdiepingen en kan uitglijden.
  • Afhankelijk van de verdieping die u bewoont kan het soms voordeliger zijn om juist een lift in te schakelen

Heeft u nog enige twijfel betreft het inschakelen van een verhuislift voor uw verhuizing. Dan kunt u gerust een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vraag offerte aan