Meteen naar de inhoud

Studenten verhuisservice

Bent u benieuwd wat uw studenten verhuizing bij Verhuisbedrijf 365 zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons u terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Wat zijn de adressen van uw verhuizing?

Uw gewenste verhuisdatum

Plan een terugbelmoment in

Bel mij terug

Een studenten verhuizing

Wanneer u gaat verhuizen heeft u natuurlijk al genoeg kosten en wij begrijpen het dan ook volkomen dat u dan wilt besparen op andere zaken. Een ding wat wij u kunnen vertellen is dat een professionele verhuizing helemaal niet duur hoeft te zijn. Of het nu om grote of kleine verhuizingen gaat bij Verhuisbedrijf 365 kunt u goedkoop naar uw nieuwe bestemming verhuizen.

Heeft u een spoedverhuizing?

Heeft u plots een verhuizing die u met spoed moet uitvoeren? Dan bent u hiervoor bij ons aan het goede adres. Doordat wij erg flexibel zijn kunnen wij altijd aanpassingen in onze planning maken. Op deze manier kunnen wij voor al onze klanten klaarstaan.

Studenten verhuizingen

Wanneer u het woord studentenverhuizing leest denkt u misschien aan een nieuwe studentenkamer of studenten die het ouderlijk huis verlaten, maar dit is eigenlijk niet wat wij bedoelen. Bij Verhuisbedrijf 365 hebben wij professionele student verhuizers die u tegen scherpe tarieven kunnen helpen verhuizen.

Wat kunnen onze studenten voor u betekenen?

Een student kan een verhuizing soepel laten verlopen zonder een hoop gedoe. Hierbij kunt u ook nog eens gebruik maken van onze diensten. Heeft u een verhuislift nodig? Dan kunnen wij dit u voor u regelen. Wij hebben namelijk de beste verhuisliften en die kunnen uw verhuizing een stuk makkelijker maken. Verder kunnen onze studentverhuizers in- en uitpakken, klussen en nog heel veel meer.


De voordelen van onze studenten

Onze studenten zijn gediplomeerde verhuizers die bij ons ook altijd een interne opleiding volgen. Tijdens deze opleiding leren zij hoe zij moeten inpakken en uitpakken en hoe zij spullen op een veilige manier kunnen optillen en verplaatsen. Het zijn dus ervaren verhuizers die precies weten wat zij moeten doen. Daarom kunt u het beste wanneer u gaat switchen van woning en een wat kleiner budget heeft gebruik maken van onze studentverhuizers.

Ook internationaal

Heeft u plots een verhuizing die u met spoed moet uitvoeren? Dan bent u hiervoor bij ons aan het goede adres. Doordat wij erg flexibel zijn kunnen wij altijd aanpassingen in onze planning maken. Op deze manier kunnen wij voor al onze klanten klaarstaan.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Via onze website kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Na het indienen van uw aanvraag zult u binnen 24 uur de gratis offerte in uw mailbox ontvangen.

Heeft u misschien nog andere vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons altijd bereiken op 085 06 06 365.

Wij helpen u als verhuisbedrijf graag met uw verhuizing. Met onze gediplomeerde verhuizers, scherpe prijzen en het beste verhuismateriaal bent u gegarandeerd van een soepele verhuizing.