Meteen naar de inhoud

Spoedverhuizing

Bent u benieuwd wat uw spoedverhuizing bij Verhuisbedrijf 365 zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons u terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Wat zijn de adressen van uw verhuizing?

Uw gewenste verhuisdatum

Plan een terugbelmoment in

Bel mij terug

Een spoedverhuizing

Een spoedverhuizing is nooit leuk en brengt dan ook altijd de nodige stress met zich mee. Gelukkig kunnen de vriendelijke jongens van Verhuisbedrijf 365 u helpen met goedkoop verhuizen én spoed verhuizen. Wij staan namelijk graag voor onze klanten klaar, dus ook voor onze klanten in nood.

Wat zijn de redenen voor een spoedverhuizing?

Er zijn verschillende redenen voor een spoedverhuizing en deze zijn meestal niet leuk. Denk hierbij aan het onverwacht stopzetten van een huurcontract vanwege een geschil tussen de huurder en verhuurder of een scheiding. Wat de reden voor een spoedverhuizing ook is, het is belangrijk om flexibel te werk te gaan, want bij een spoedverhuizing hoort snel verhuizen. Onze harde werkers kunnen u tijdens een spoedverhuizing helpen met zorgeloos verhuizen. Door onze jarenlange ervaring met verhuizingen kunnen wij uw spullen netjes en veilig verhuizen. Ook kunnen wij u helpen met het inpakken én uitpakken van uw spullen.

Bij Verhuisbedrijf 365 is alles snel geregeld

Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf met vriendelijke mannen in dienst. Deze mannen zorgen voor een snelle en professionele verhuizing. Wilt u morgen verhuizen? Geen probleem. Neem direct telefonisch contact met ons op zodat wij u kunnen helpen met het verhuizen naar uw nieuwe onderkomen. Dit is bij ons op korte termijn gerealiseerd.


Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Wanneer u zelf een verhuizing uitvoert zal het eerste wat u van de omgeving zult horen ‘schaf voldoende verhuisdozen aan’ zijn. Of het nu een grote of kleine verhuizing is, verhuisdozen zijn erg belangrijk. Daarom maken wij altijd gebruik van speciale en professionele verhuisdozen. Zo zijn uw belangrijkste spullen én breekbare spullen te allen tijde goed beschermd. Ook maken wij altijd gebruik van professionele verhuismaterialen zoals speciale inpakmaterialen en verhuisdekens. Onze professionele verhuizers weten precies hoe zij uw verhuizing met grote klasse kunnen uitvoeren. Dit doen wij door middel van een heldere communicatie en snel schakelen. Duidelijke communicatie is voor onze verhuizers altijd belangrijk.

Heeft u een verhuislift nodig?

Een verhuislift is niet alleen nodig wanneer u op een hogere verdieping woont. Het kan ook zo zijn dat uw deurpost te smal of het trappenhuis te klein is waardoor de grote meubels er niet doorheen passen. Wanneer u dit toch probeert kunt u niet alleen de meubels, maar ook de woning beschadigen. Daarom is het handig om tijdens verhuizingen een verhuislift in te huren. Dit kan eenvoudig bij Verhuisbedrijf 365.

Neem direct contact met ons op

Heeft u plots een spoedverhuizing en wilt u hier meer informatie over? Over hoe wij te werk gaan of wat de precieze kosten zijn? Dan kunt u het beste zo snel mogelijk telefonisch contact met ons opnemen. Dit kan via ons telefoonnummer 085 06 06 365. Zo kan onze verhuisspecialist u direct te woord staan en u snel helpen.

Wij helpen u als verhuisbedrijf graag met uw verhuizing. Met onze gediplomeerde verhuizers, scherpe prijzen en het beste verhuismateriaal bent u gegarandeerd van een soepele verhuizing.