Soorten verhuizingen - Spoedverhuizing

Wat is een spoedverhuizing?

Een spoedverhuizing is een verhuizing die op zeer korte termijn verricht moet worden. In sommige gevallen zijn mensen genoodzaakt om per direct nog een verhuisbedrijf te zoeken om de verhuizing te laten verrichten.

Redenen hiervoor kunnen bijvoorbeeld zijn: Een dienst die de klant bij een ander verhuisbedrijf heeft afgenomen maar deze is niet komen opdagen. Of de klant krijgt kort van te voren te horen dat de koop/verkoop van het huis toch door kan gaan. Dit zijn vervelende gebeurtenissen en je wilt liever niet dat je dit overkomt op de grote dag! Overkomt u dit, dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen.

Neemt een spoedverhuizing extra kosten met zich mee?

Dit hoeft niet! Als er nog ruimte over is betaalt u slechts de reguliere prijzen die op onze tarievenlijst worden weergegeven. Moeten we echter andere verhuizingen verschuiven of verplaatsen om uw verhuizing te kunnen verrichten dan kan het zijn dat er andere tarieven gerekend moeten worden. Dit is geheel afhankelijk van hoe groot uw verhuizing is en hoeveel middelen we moeten inschakelen.

Verhuissoorten
Vraag offerte aan
Spoedverhuizing met verhuislift