Meteen naar de inhoud

Seniorenverhuizing

Bent u benieuwd wat een seniorenverhuizing bij Verhuisbedrijf 365 zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons u terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Wat zijn de adressen van uw verhuizing?

Uw gewenste verhuisdatum

Plan een terugbelmoment in

Bel mij terug

Een seniorenverhuizing

Wanneer iemand op leeftijd is kan verhuizen extra stressvol zijn. Ook is het voor ouderen moeilijk om nog zelf een verhuizing uit te voeren en wordt een verhuizing bijna altijd uitbesteed aan een professioneel verhuisbedrijf. Daarbij is het ook nog eens zo dat ouderen vaak gehecht zijn aan hun oude woning én bezittingen waardoor een verhuizing voor hen niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal erg zwaar is. Voor familie en vrienden is deze een situatie natuurlijk ook erg moeilijk. Verhuisbedrijf 365 heeft hier de nodige ervaring mee en weten precies wat de behoeftes van senioren tijdens een verhuizing zijn en daarom kunnen wij u als geen ander helpen.

Persoonlijke aandacht is belangrijk

Wanneer een oudere gaat verhuizen is dit vaak niet vrijwillig en moeten zij hun oude woning meestal vanwege minder leuke omstandigheden verlaten. Zij willen dikwijls liever in hun oude en vertrouwde omgeving blijven wonen. Daarom is een verhuizing extra moeilijk voor een oudere. Bij Verhuisbedrijf 365 hebben wij een speciale seniorenverhuisservice.

Door onze speciale werkwijze tijdens senioren verhuizingen maken wij een verhuizing voor iedereen een stuk prettiger. Hierbij zal er niet alleen aandacht voor de spullen zijn, maar zullen wij ook extra aandacht hebben voor de ouderen en hun wensen. Ontspannen verhuizen moet voor iedereen mogelijk zijn zodat iedereen met een gerust hart in hun nieuwe woning kan gaan wonen. Ook senioren.


Wij zorgen altijd voor een professionele verhuizing

Tegenwoordig maakt het niet meer uit of verhuisbedrijven erkende verhuizers of geen erkende verhuizers zijn. Door de enorme concurrentie tussen verhuisbedrijven is elk verhuisbedrijf wel professioneel. Of het nu een erkende verhuizer is of niet.

Ook bij Verhuisbedrijf 365 kunt u goedkoop verhuizen en dit doen wij altijd in combinatie met de beste service. Gaat u binnenkort verhuizen? Dan kunnen wij u hier goed bij helpen.

Extra verhuisdiensten

Wanneer u wilt gaan verhuizen is het allemaal al stressvol genoeg, dus u kunt zich wel voorstellen hoe heftig dit voor een mindervalide oudere kan zijn. Deze kunnen hun spullen niet meer zelf inpakken en/of verhuizen. Daarom is een seniorenverhuizing een verhuizing dat om gespecialiseerde verhuizers vraagt. Onze verhuizers kunnen u helpen met het in- en uitpakken van uw spullen. Hiervoor gebruiken wij professionele verhuismaterialen en verhuisdozen. Zo kan uw inboedel veilig verhuisd worden. De zwaardere meubels zullen de verhuizers met verhuisliften of steekwagens verplaatsen. Dit kan een hoop tijd besparen. Een verhuislift huren kan bij ons tegen scherpe tarieven. Voor meer advies over verhuisliften kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Onze collega’s staan u graag te woord.

Extra zorg en aandacht

In uw nieuwe woning kunnen onze verhuizers u ook helpen. Zij kunnen uw spullen niet alleen uitpakken, maar kunnen deze ook op de juiste plek in uw nieuwe huis neerzetten. Er kan geholpen worden met het ophangen van schilderijen of kastjes en ook het aansluiten van elektronisch apparatuur is geen probleem. Denk hierbij aan bijvoorbeeld uw wasmachine of koelkast. Bovendien kunnen wij u helpen met schoonmaken. Met onze uitstekende verhuisservice zult u zich direct thuis voelen in uw nieuwe woning.

Ook inzetbaar bij woningontruimingen

Senioren moeten na een verhuizing helaas vaak kleiner wonen. Hierdoor zijn zij genoodzaakt om heel veel spullen achter te laten. In dit geval kunnen wij de woning ontruimen en de spullen afvoeren naar de stortplaats of inleveren bij een kringloopwinkel. Dit hangt uiteraard van uw eigen wensen af.

Verder moet de oude woning meestal kaal opgeleverd worden. Dit kunnen wij voor u doen en hierbij zullen wij de nodige klus- en schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Wanneer wij de woning bezemschoon opleveren is dit altijd conform de voorwaarden van de verhuurder of makelaar.

Wat kost een seniorenverhuizing?

Als u de gemiddelde kosten van uw verhuizing wilt weten kunt u gratis gebruik maken van onze verhuiskostencalculator. Uiteraard zijn dit wel de gemiddelde kosten en is dit dus niet handig voor wanneer u de precieze prijs wilt weten. Dit komt vanwege het feit dat de kosten van een verhuizing afhangen van verschillende factoren. Wat zijn uw persoonlijke wensen bijvoorbeeld en welke verhuisdiensten heeft u nodig? Daarom kunt u het beste een gratis verhuisofferte aanvragen.

Heeft u misschien nog andere vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons altijd bereiken op 085 06 06 365.

Wij helpen u als verhuisbedrijf graag met uw verhuizing. Met onze gediplomeerde verhuizers, scherpe prijzen en het beste verhuismateriaal bent u gegarandeerd van een soepele verhuizing.