Seniorenverhuizing

Met het toenemen van de leeftijd, ontstaat vaak de wens  om te verhuizen naar een compacte woning. In veel gevallen wordt dan gesproken over een verhuizing naar een seniorenwoning. Immers het oude huis is te groot of niet praktisch om de dagelijkse activiteiten te kunnen uitvoeren. Vaak is een gelijkvloers woning in dit geval een keuze die vaak gemaakt wordt. Ook kan het u een veilig gevoel geven om gelijkvloers te gaan wonen.  Een seniorenverhuizing wordt wel vergeleken met een reguliere verhuizing.

Soorten verhuizingen - senioren verhuizing
Seniorenverhuizing hulp verhuisbedrijf 365

Verschil met reguliere verhuizing

Het verschil tussen een seniorenverhuizing en een reguliere verhuizing is dat de verhuizers extra hulp bieden. Wij willen de klant zoveel mogelijk ontlasten omtrent de verhuizing. Daarom volgen wij de  procedure om de verhuizing in één keer 100 % uit te kunnen voeren.

We stellen bij een seniorenverhuizing te allen tijde voor om te mogen bezichtigingen. Zo leert u het bedrijf kennen en kunnen wij uw wensen aanhoren om de verhuizing goed te doen slagen.

Tevens houden wij er ook rekening mee dat er wellicht extra diensten aan het licht komen. Deze diensten kunnen bestaan uit: (de)monteren van meubelstukken, het (de)monteren van lampen, het inpakken van de gehele inboedel. Mocht u dit fysiek niet zelf uit kunnen voeren dan doen wij dit graag voor u.
Ook eventueel het storten van meubels/items die NIET meegaan naar de nieuwe woning. Wilt u de meubels niet laten storten dan kunnen wij u eventueel ook een opslag aanbieden in uw regio.

Werkzaamheden bij seniorenverhuizing

Bij een seniorenverhuizing moeten er altijd veel spullen goed ingepakt worden. Ook moeten er meubels, lampen of andere items/meubelen wellicht gedemonteerd worden. Ongeacht of u dat zelf doet of door onze vakkundige verhuizers laat doen, het moet hoe dan ook vervoerd worden.
Onze verhuizers zijn hier gespecialiseerd in en kunnen u dit uit handen nemen.

Vindt u het ook fijn als de verhuizers de dozen voor u uitpakken en alles op de juiste plek in uw woning plaatsen, dan kan dit uiteraard. Voor dergelijke (de)montage werkzaamheden worden géén EXTRA kosten in rekening gebracht, dan alleen de gewerkte uren die de verhuizers hier aan kwijt zijn.

Seniorenverhuizing kast demonteren
Verhuizen met opslag ruimte

Selectie van inboedel

De grootste uitdaging van seniorenverhuizingen is het selecteren van de inboedel. Omdat u waarschijnlijk kleiner gaat wonen, kunnen uw spullen en meubels simpelweg niet allemaal mee naar uw nieuwe woning.

Bepaal daarom van tevoren welke bezittingen u graag mee wilt nemen naar uw nieuwe woning. Als u wilt, helpen wij u hierbij. U kunt dit samen met de specialist bespreekbaar maken en wij zullen dan uw spullen markeren, zodat bij de verhuizing duidelijk is wat mee gaat en wat niet.

Heeft u waardevolle spullen of spullen met een emotionele waarde die u liever niet weg wilt doen? Dan is het ook mogelijk om een tijdelijke opslagruimte te huren bij Verhuisbedrijf 365. Dit geeft u de gelegenheid om op een ander rustiger moment na te denken of u de spullen wilt behouden of niet. De opslagruimte die wij aanbieden verschillen van 1 m³ tot 120 m³. De duur van een box is afhankelijk van uzelf. Wij beschikken over meerdere opslagruimtes binnen Nederland en kunnen u een box aanbieden die bij u in de regio ligt. Zo kunt ook te allen tijde gebruik maken van uw opslag box.

Vraag offerte aan
Verhuissoorten