Zorgeloos verhuizen

Verhuizen is voor velen een stressvolle gelegenheid en dat snappen wij. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij een snelle, duidelijk maar bovenal stress-vrije manier kan verhuizen. Een offerte aanvragen kost je niets en geeft een duidelijk beeld van wat jouw particuliere verhuizing ongeveer zal kosten, dat is altijd prettig. In overleg met onze klantenservice kun je de offerte laten aanpassen naar jouw wensen. Bijvoorbeeld als jouw voorkeur uitgaat naar een spoedverhuizing of meer verhuizers.

particuliere verhuizing met stress
Verhuisbedrijf 365 inhuren

Specialisten in verhuizen

Elke verhuizing wordt door ons professioneel team van ervaren medewerkers met grote toewijding, zorg en aandacht behandeld. Verhuisbedrijf 365 neemt graag uw last over en stelt u een snelle en zorgeloze particuliere verhuizing voor die met kwaliteit wordt uitgevoerd. U bent daarbij ook nog eens voor 100 % verzekerd voor eventuele schade aan uw inboedel. Om zorgeloos te kunnen verhuizen heeft u de hulp van een professional nodig. En daarom is Verhuisbedrijf 365 het bedrijf die u daar bij kunt helpen

Bezoek van ons adviseur

Verhuisbedrijf 365 is uw verhuispartner bij uitstek! Wij leveren topkwaliteit bij al uw verhuisplannen. Verhuizen is bepaald geen dagelijks werk. Voor de meeste van ons is het een tamelijke ingrijpende gebeurtenis. Er komt nogal wat bij kijken voordat uw meubilair in uw nieuwe woning op de plaats staat!  Om dit voor u zo probleemloos en relaxed mogelijk te laten verlopen komt onze adviseur geheel vrijblijvend bij u langs. Hij maakt samen met u een plan van aanpak voor de verhuizing. Tijdens deze taxatie kijkt hij hoe groot de verhuiswagen moet zijn en hoeveel verpakkingsmateriaal u nodig heeft. Ook of er nog speciaal gereedschap nodig is en of u gebruik wilt maken van één van onze verhuisliften.

Kosten verhuizing berekenen

Binnen 24 uur offerte verhuizing

Na het bezoek van onze adviseur  ontvangt u gratis binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Een zorgeloze verhuizing hoeft helemaal niet duur te zijn!  Wij maken een prijsofferte voor u op maat. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar :

  • Wilt u zelf inpakken of laat u dat door onze verhuizers verzorgen ?
  • Dienen er kasten of bedden ge(de)monteert te worden  ?
  • Wilt u gebruik maken van onze verhuislift ?
  • Hebt u tijdelijk opslagruimte nodig ?
  • Hebt u nog andere specifieke wensen ?
Vraag offerte aan
Verhuissoorten