Meteen naar de inhoud

Particulier verhuizen

Bent u benieuwd wat uw particuliere verhuizing bij Verhuisbedrijf 365 zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons u terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Wat zijn de adressen van uw verhuizing?

Uw gewenste verhuisdatum

Plan een terugbelmoment in

Bel mij terug

Zorgeloos verhuizen met Verhuisbedrijf 365

Of het nu om een grote verhuizing of een kleine verhuizing gaat. Een verhuizing is altijd spannend. Wanneer u gaat verhuizen heeft u al genoeg stress en hierbij moet u ook nog eens alles in goede banen leiden. Particuliere verhuizingen zijn vaak niet zo makkelijk als gedacht wordt en daarom willen mensen steeds vaker een professioneel verhuisbedrijf inschakelen.

Zelf verhuizen of uitbesteden?

U kunt ervoor kiezen om een particuliere verhuizing zelf uit te voeren. Zo kunt u de inboedel zelf naar uw nieuwe woning verhuizen. Dit betekent dat u zelf alles moet inpakken en de verhuisdozen in de verhuiswagen moet plaatsen zodat alles naar de nieuwe plek verhuist kan worden. De verhuiswagen dient u dan ook zelf in te huren. Zo kunt u de verhuizing op uw gemak en op uw eigen manier uitvoeren. Let wel op dat u de verhuizing niet onderschat en u straks niet voor verrassingen komt te staan. Kies voor gemak. Verhuizen kan bij Verhuisbedrijf 365 eenvoudig én goedkoop.


Kies voor een professioneel verhuisbedrijf

Wilt u dat alles netjes en veilig naar de nieuwe woning wordt verhuisd? Wilt u hierbij niet hoeven na te denken over hoe u alles moet inpakken of verhuizen? Dan kunt u ervoor kiezen om een professioneel verhuisbedrijf in te huren. Op deze manier hoeft u zich nergens meer druk over te maken en zal alles voor u geregeld worden. Echter is het wel zo dat wanneer u gaat verhuizen u wel een verhuisbedrijf nodig heeft dat gespecialiseerd is in particuliere verhuizingen. Gelukkig bent u hiervoor bij Verhuisbedrijf 365 aan het goede adres. Wij hebben jarenlange ervaring met particuliere verhuizingen en kunnen uw verhuizing dan ook probleemloos voor u uitvoeren. Zo hoeft u op de verhuisdag zelf niks meer te doen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Een professionele verhuizer van Verhuisbedrijf 365 weet precies wat er tijdens een verhuizing moet gebeuren en weet ook hoe dit moet gebeuren. Onze ervaren verhuizers kunnen veel meer dan alleen uw verhuisdozen in de verhuiswagens laden. Zij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het in- en uitpakken van uw spullen en onze speciale handyman kan helpen met grote meubels (de)monteren.

Onze professionele dienstverlening

Wanneer u een professioneel verhuisbedrijf inschakelt hoeft u zelf eigenlijk niks meer te doen. U kunt het namelijk zo makkelijk maken als u zelf wilt. Met onze uitstekende verhuisservice kunnen wij de gehele verhuizing voor u verzorgen. Ook is uw inboedel verzekerd en hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele schade aan uw inboedel. Wij werken hard om uw verhuizing zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen zodat u met een fijn gevoel kunt beginnen met het inrichten van uw nieuwe huis.

Ook in te schakelen voor ontruimingen

Heeft u veel spullen die u niet mee wilt verhuizen of moet u de woning bezemschoon opleveren? Dan kunnen wij u hiermee helpen. Wij zullen de woning dan niet alleen voor u leeghalen, maar zullen dan ook de nodige reparaties uitvoeren om de woning bezemschoon voor u op te leveren.

Wat kost een particuliere verhuizing?

Verhuizingen van particulieren verschillen enorm van elkaar. Daarom hangen de kosten hiervoor af van verschillende factoren. Er moet bijvoorbeeld altijd gekeken worden naar de grote van uw inboedel, hoe groot uw woning is en welke verhuisdiensten u bij ons afneemt. Voor de exacte prijs van uw verhuizing kunt u bij ons daarom een gratis offerte aanvragen. Op deze manier kunnen wij de juiste prijs voor u berekenen. Een ding is zeker en dat is dat u voor goedkoop verhuizen bij ons aan het juiste adres bent.

Heeft u misschien nog andere vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons altijd bereiken op 085 06 06 365.

Wij begrijpen dat de verhuiskosten een belangrijke factor zijn bij uw beslissing om een professioneel verhuisbedrijf in te huren. Daarom willen wij er samen met u voor zorgen dat uw verhuizing betaalbaar is. U kunt bij ons daarom altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij verhuizen u graag.