Meteen naar de inhoud

Verhuizen met 365

Kijk mee bij één van onze verhuizingen om een beter beeld te krijgen van hoe wij een stressvolle situatie de meest soepele verloop geven. Verhuizen hoeft niet stressvol te zijn!

Verhuisbedrijf nodig dat niet de hoofdprijs vraagt? Dan bent u bij Verhuisbedrijf 365 bij het juiste verhuisbedrijf. Wij bieden de vertrouwde kwaliteit dienstverlening bij uw particuliere- of zakelijke verhuizing. De focus van ons verhuisbedrijf ligt op efficient verhuizen met potige verhuizers tegen een betaalbaar tarief. Want verhuizen is al prijzig genoeg.

Wat kunt u verwachten als u voor ons verhuisbedrijf kiest?

Ervaren verhuizers

Nieuwe wagens die voldoen aan de strengste milieu eisen, wij rijden niet op fossiele brandstoffen (co2 Neutraal)

Gunstige opslag tarieven

Flexibiliteit en inlevingsvermogen

Sneller genieten van uw nieuwe woning dan u denkt. Naast een goede voorbereiding zijn de juiste hulpmaterialen van groot belang bij elke verhuizing. Verhuisbedrijf 365 investeert continu in materiaal en zijn verhuizers. Bij ons is niets te zwaar. Onze verhuizers zijn in het bezit van een tildiploma en daarnaast beschikken wij in ons bedrijfspand over een fitnessruimte waar onze verhuizers dankbaar gebruik van maken. Ontzorgd verhuizen van de klant is ons doel. Bel ons of vraag online een offerte aan dan zult u ontdekken dat wij een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding hebben. Onze verhuizers zijn gediplomeerd en ervaren tevens beschikken wij over alle benodigde vergunningen om uw verhuizing te verrichten.

Wij helpen u als verhuisbedrijf graag met uw verhuizing. Met onze gediplomeerde verhuizers, scherpe prijzen en het beste verhuismateriaal bent u gegarandeerd van een soepele verhuizing.