Meteen naar de inhoud

Woningontruiming

Bent u benieuwd wat een woningontruiming bij Verhuisbedrijf 365 zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons u terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Om wat voor ontruiming gaat het?

Gewenste ontruimingsdatum

Plan een terugbelmoment in

Bel mij terug

Ontruiming

Een woningontruiming kan gepland worden omdat u misschien heeft besloten om bijvoorbeeld uw zolder op te ruimen, maar helaas kan een woningontruiming ook weleens te maken hebben met minder leuke dingen en deze kunnen vaak niet gepland worden. Hierbij kunt u denken aan vervuiling, uitzetting of een overlijden. Wat de reden voor een ontruiming ook is, een ding is zeker en dat is het dat een zware klus is. Deze klus vraagt dan ook om de nodige kennis en ervaring. Daarom staat Verhuisbedrijf 365 altijd voor u klaar. Wij willen u helpen met ontruimen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om de zware werkzaamheden die hierbij komen kijken.

Mag een woning ontruimd worden?

Wilt u uw woning ontruimen omdat u veel spullen heeft? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de zolder of garage. Of gaat u verhuizen en wilt u een deel van de inboedel niet meeverhuizen en kiest u liever voor de optie ontruiming? Dan mag dit natuurlijk allemaal gewoon. Het is namelijk uw eigen woning. Ontruiming of geen ontruiming.

U bepaalt dit allemaal zelf. In het geval van een overlijden mag er altijd ontruimd worden, omdat de woning in dit geval zo snel mogelijk klaargemaakt moet worden voor de volgende huurder.

Ontruimingsvonnis

Is de ontruiming niet vrijwillig en wordt u uw woning uitgezet vanwege een geschil met de verhuurder of heeft u een bedrijfsontruiming vanwege faillissement? Dan mag een ontruiming nooit zomaar uitgevoerd worden. In deze gevallen is er altijd een ontruimingsvonnis van de rechter nodig.


Werkwijze ontruiming

Wanneer u uit een huurwoning gaat verhuizen moet de woning in bijna alle gevallen bezemschoon opgeleverd worden bij de verhuurder. Heeft u een koopwoning? Dan moet u de woning conform de voorwaarden van de makelaars opleveren, omdat de woning verkoop-klaar moet zijn. Wij kunnen woningen en bedrijfspanden ontruimen en deze bezemschoon voor u opleveren. U hoeft zelf verder niet aanwezig te zijn bij de oplevering.

Een woning ontruimen bij een overlijdensgeval

Wanneer een geliefde overlijdt is het natuurlijk erg moeilijk om als nabestaande de woning te ontruimen. Het is al een moeilijke periode en waarschijnlijk heeft u hier helemaal de kracht niet voor. De emotionele betrokkenheid is in dit geval te groot waardoor nabestaanden er vaak voor kiezen om de ontruiming uit handen te geven. Bij Verhuisbedrijf 365 hebben wij professionele verhuizers in dienst die een discrete werkwijze hebben. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken om persoonlijke spullen of waardevolle spullen, omdat wij hier altijd afspraken met u over maken. Zo kunt u de woningontruiming met een gerust hart aan ons overlaten.

Ook met spoed ontruimen

Wanneer een woningontruiming te maken heeft met een overlijden, uitzetting of faillissement moet dit vaak met spoed gebeuren. U dient de met spoed en woning snel te ontruimen. U kunt dit altijd aan ons overlaten. Door kleine aanpassingen in onze planning te maken kunnen wij tijd vrijmaken voor spoedboekingen. Heeft u nu met spoed een woningontruiming nodig? Neem dan direct contact met ons op via 085 06 06 365 zodat wij u direct kunnen helpen.

Heeft u een verhuislift nodig?

Voor de woningontruiming lopen onze ontruimers altijd een ronde door uw woning. Dit is een kleine inspectie. Zien zij hierbij dat u op een hogere verdieping woont of dat u veel grote en/of zware objecten heeft? Dan zullen zij u adviseren om een verhuislift te huren zodat de ontruiming sneller en veiliger uitgevoerd kan worden.

Wat kost een woningontruiming?

Het is voor ons als ontruimingsbedrijf erg moeilijk om zonder enige achtergrondinformatie de gemiddelde prijs voor een woningontruiming uit te rekenen. Dit komt vanwege het feit dat ontruimingen allemaal erg van elkaar verschillen. Wij moeten bij elke ontruiming rekening houden met verschillende factoren en omstandigheden die invloed hebben op de prijs. Gaat het om een grote woning? Gaat het om een kleinere woning? Gaat het om een vervuilde woning of betreft het een overlijden? Al deze factoren en meer bepalen de prijs voor een woningontruiming. Voor de juiste prijsindicatie kunt u bij ons daarom een vrijblijvende offerte aanvragen.

Heeft u misschien nog andere vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons altijd bereiken op 085 06 06 365.

Bij ons kunt u te allen tijde een gratis offerte aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend en daarom zult u niet zomaar aan bepaalde verplichtingen vastzitten. Wij zullen naar uw situatie kijken en wij zullen hierbij rekening houden met uw wensen. Wij werken transparant en altijd tegen een scherpe prijs.