woning leegmaken

Ontruiming

Is er een dierbare overleden of heb je simpelweg een zolder of kelder vol met spullen die afgevoerd moeten worden? Dan is verhuisbedrijf 365 de juiste keuze. Wij verzorgen het ontruimen van de woning (woonruimte, garage, berging, schuur, zolder en tuin). U kunt ons ook benaderen voor het verwijderen van tapijt, gordijnen, rails e.d. Wij zorgen voor de afvoer van het afval. We kunnen de woning daarbij ook bezemschoon opleveren. Met kleine reparatiewerkzaamheden zoals het verwijderen van spijkers uit de muren, het dichten van spijkergaatjes en het plaatsen van kroonsteentjes op alle lichtpunten helpen wij u graag.

Bij sommige inboedel-ontruimingen kunnen deze situaties gepaard gaan met veel emoties. Daarom vinden wij het belangrijk dat u kunt vertrouwen op het bedrijf waar u voor kiest voor een eerlijke en correcte prijs voor de opruiming van uw inboedel.

Specialisten in ontruiming

Wij zijn reeds 10+ jaar gespecialiseerd in het ontruimen van volledige inboedels én verkoop klaar maken van het pand. Bruikbare meubels/items zullen we afdragen aan kringloopwinkels die bij ons aangesloten zijn. Zo krijgen de bruikbare meubels/items een 2e leven.

  • U kan op voorhand onze tarieven of richtprijs voor de ontruiming van inboedels raadplegen.
  • U kunt bij voorbaat al een indicatie toegestuurd krijgen
  • U maakt een online afspraak voor de bezichtiging van de opruiming van de inboedel en opmaak van de GRATIS offerte voor een eerlijke en correcte prijs.
  • Wij komen langs om de offerte op te maken.
  • Uniek, en in tegenstelling tot vele concurrent-ontruimers, brengen we als extra service de eventuele waardevolle goederen in mindering op de kostprijs! Daardoor wordt de ontruiming goedkoper én krijgen uw goederen een 2e leven. Goed voor u én goed voor het milieu!
  • U ontvangt de offerte binnen de 24 uur.
  • Na goedkeuring wordt de datum afgesproken voor de opruiming van de inboedel.

 CONCLUSIE: Afhankelijk van de grootte van de woning, ontruimen wij uw pand meestal in één dag zonder dat u zich nog zorgen hoeft te maken.

tweedehands inboedel
Ontruimen woning

Werkwijze ontruiming

Bij sommige inboedel-ontruimingen (sterfgeval, vertrek etc.) kunnen deze situaties gepaard gaan met veel emoties. Daarom vinden wij het belangrijk dat u kunt vertrouwen op het bedrijf waar u voor kiest. Wij zorgen voor een eerlijke en correcte prijs voor de opruiming van uw inboedel.

Nadat u heeft bepaald wat u of de nabestaanden wilt houden, maakt u een afspraak via onze website. Op het door u gekozen dag en uur, komt de taxateur discreet langs om samen met u te kijken hoe de opruiming van de inboedel het vlotst kan verlopen. We bespreken in detail hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Binnen de 24 uur ontvangt u een gedetailleerde en correcte offerte volgens uw gekozen wensen.

Unieke service

Wij maken tevens een prijsschatting van de waardevolle goederen in de inboedel.
Indien u dit wenst, brengen we deze in mindering op de kostprijs. Een opruiming hoeft daardoor niet duur te zijn en uw goederen krijgen een 2e leven. Goed voor u en goed voor het milieu.

Na uw goedkeuring, spreken we in overleg af tegen wanneer uw pand ontruimd moet zijn.

Ofwel we ontruimen uw woning binnen veertien dagen na ontvangst van de sleutel ofwel we spreken een concrete dag af voor de ontruiming van de inboedel.

Indien u kiest voor één ontruimings-dag, komt het team van Verhuisbedrijf 365 die dag langs om de complete inboedel professioneel op te halen om de woning/het pand te ontruimen. U hoeft enkel de deur te openen of ons de sleutel te geven en wij verzorgen de rest! We beschikken over voldoende materiaal en opgeleide medewerkers. Vandaar dat we reguliere huizen binnen zes uur kunnen opruimen!

Naast het opruimen van inboedels, zorgen we ook voor de afvoer van alle afval, sortering, de juiste scheiding van diverse afvalsoorten… Omdat we ons eigen verzamelpunt hebben, wordt alle elektrisch/elektronisch afval (koelkast, wasmachines, Tv’s…) milieuverantwoord. Indien u wilt, vindt kleding zijn weg naar hulpbehoevenden.

Vraag offerte aan
Verhuissoorten
Kosten berekenen woningontruiming