Meteen naar de inhoud

Interne verhuizing

Bent u benieuwd wat uw interne verhuizing bij Verhuisbedrijf 365 zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons u terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Wat zijn de adressen van uw verhuizing?

Plan een terugbelmoment in

Bel mij terug

Wat is een interne verhuizing?

Interne verhuizingen zijn verhuizingen die plaatsvinden in hetzelfde pand. Interne verhuizingen zijn vaak ook goedkoper in vergelijking met een externe verhuizing. Zo berekenen wij geen verhuiswagenkosten of kilometervergoeding.  Dit maakt een interne verhuizing tamelijk goedkoper.

Sneller verhuizen

Ook gaat een interne verhuizing in de meeste gevallen sneller dan een externe verhuizing. Dit heeft te maken met het feit dat het niet eerst in een verhuiswagen geladen hoeft te worden die dan vervolgens ook weer uitgeladen moet worden.


Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enige wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij Verhuisbedrijf365 ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

Inpakken en beschermen van jouw meubels

Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

Full service inpakken & verhuizen

Naast onze vele andere diensten hebben we ook de inpakservice. Dit kan een inpakservice zijn voor uw gehele inboedel of een deel van uw inboedel. Grote meubels worden te allen tijde ingepakt door de verhuizers op de dag van de verhuizing. Dit is een standaardservice van het verhuisbedrijf om de kwaliteit van uw meubels te waarborgen. Wilt u daadwerkelijk alles ingepakt hebben zoals: servies, kleding, fotolijsten/schilderijen, inhoud van kasten etc., dan stellen we voor om een specialist langs te sturen om met u mee te kijken welke items ingepakt/verhuisd moeten worden en de hoeveelheid wat wij aan inpakmaterialen nodig zullen hebben om dit te kunnen waarmaken.

Woning onbeschadigd houden tijdens verhuizing

Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

Wij helpen u als verhuisbedrijf graag met uw verhuizing. Met onze gediplomeerde verhuizers, scherpe prijzen en het beste verhuismateriaal bent u gegarandeerd van een soepele verhuizing.