Meteen naar de inhoud

Internationaal verhuizen

Bent u benieuwd wat uw internationale verhuizing bij Verhuisbedrijf 365 zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons u terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Wat zijn de adressen van uw verhuizing?

Uw gewenste verhuisdatum

Plan een terugbelmoment in

Bel mij terug

Internationaal verhuizen met 365

Verhuizingen komen natuurlijk niet alleen in Nederland voor. Daarom verzorgen wij als verhuisbedrijf ook internationale verhuizingen. Wilt u internationaal verhuizen? Dan ben u bij Verhuisbedrijf 365 aan het goede adres.

Soort internationale verhuizing

Wilt u verhuizen naar het buitenland? Dan kunnen internationale verhuisbedrijven als Verhuisbedrijf 365 dit voor u uitvoeren. Wanneer u gaat verhuizen is het voor ons belangrijk dat wij u de beste service in combinatie met de laagste tarieven kunnen bieden. Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende soorten verhuizingen naar het buitenland. Door onze uitstekende dienstverlening kunt u bij ons kiezen voor een seniorenverhuizing, spoedverhuizing én meubeltransport naar het buitenland. Internationaal verhuizen gaat ons makkelijk af, wat voor verhuizing het ook is.

Ervaren internationaal verhuizer

Als verhuisbedrijf verhuizen wij niet alleen particulieren, maar verzorgen wij ook uw bedrijfsverhuizing naar het buitenland. Hierbij kunt u denken aan kantoor-, archief-, of hotelverhuizingen.

Gaat u naar het buitenland verhuizen en kunt u uw inboedel niet meenemen naar de nieuwe bestemming? Dan kunt u uw spullen ook in een van onze opslagruimtes opslaan. Wij maken gebruik van ALLSAFE opslag en kunnen u daarom in heel Nederland opslagruimte aanbieden. Wij hebben opslagruimtes van 1m³ tot 120m³. U heeft altijd toegang tot de ruimte, omdat wij u de sleutel en code geven. Verder is het natuurlijk goed om te weten dat uw inboedel veilig is. Onze opslagruimtes worden namelijk 24/7 beveiligd en hierbij is er ook cameratoezicht aanwezig.


Altijd inbegrepen bij internationaal verhuizen

Tegenwoordig maakt de label erkende verhuizer niet zoveel meer uit. Door de concurrentie in de verhuismarkt is het als klant nu eenvoudiger dan ooit om internationaal te verhuizen. Er zijn erkende verhuizers, maar ook genoeg andere internationale verhuisbedrijven die dat niet zijn, maar dit betekent niet dat uw verhuizing niet goed uitgevoerd kan worden. Juist omdat een verhuisbedrijf ervoor kiest om onafhankelijk te blijven kan er altijd goedkoop verhuisd worden. Bij Verhuisbedrijf 365 hebben wij internationale verhuizers in dienst die u de extra aandacht kunnen geven.

Welke internationale verhuizing past het beste bij u?

U kunt ervoor kiezen om de gehele verhuizing uit handen te geven, maar u kunt er ook voor kiezen om alleen bepaalde verhuisdiensten bij ons af te nemen. Een volledige service betekent dat wij alles voor u in- en uitpakken, alles zullen (de)monteren en verhuizen. Ook zullen wij de parkeervergunningen en douaneformaliteiten regelen. Wanneer u van de full service gebruikt maakt komt u straks niet voor onaangename verrassingen te staan.

Wilt u dit liever niet en regelt u liever zelf nog een aantal zaken? Dan kunt u er natuurlijk ook altijd voor kiezen om alleen bepaalde services in te huren.

Wat gaat de verhuizing kosten?

Wanneer u binnen Nederland verhuist zullen de kosten altijd lager liggen dan wanneer u naar het buitenland verhuist. Dit komt vanwege het feit dat er meer verhuizers nodig zijn, het meer tijd kost én we bij een internationale verhuizing meer kilometers maken. Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten? Dan kunt u bij ons altijd een gratis offerte aanvragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Via onze website kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. U zult binnen 24 uur de gratis offerte in uw mailbox ontvangen.

Heeft u nog andere vragen of heeft u misschien wat advies nodig? Dan kunt u ons ook altijd bereiken op 085 06 06 365. Onze collega’s staan u graag te woord.

Wij helpen u als verhuisbedrijf graag met uw verhuizing. Met onze gediplomeerde verhuizers, scherpe prijzen en het beste verhuismateriaal bent u gegarandeerd van een soepele verhuizing.