Meteen naar de inhoud

In- en uitpakservice

Bent u benieuwd wat een in- en uitpakservice bij Verhuisbedrijf 365 zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons u terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Wat zijn de adressen van uw verhuizing?

Uw gewenste verhuisdatum

Plan een terugbelmoment in

Bel mij terug

Een in- en uitpakservice

(Particulier) verhuizen kan nogal tijdrovend zijn. Het is een hectische periode waarin er enorm veel uitgevoerd moet worden en wij begrijpen dan ook als geen ander dat u tijdens deze periode de nodige hulp kunt gebruiken.

Verhuisdozen inpakken

Verhuisdozen inpakken is geen makkelijke klus. Net als (grote) meubels dienen deze spullen op correcte wijze ingepakt te worden en moeten deze ook zorgvuldig in de verhuisdozen geplaatst worden.

Om zonder schade naar uw nieuwe woning te verhuizen kunt u dan ook het beste kiezen voor onze ervaren verhuizers.

De inpakservice van Verhuisbedrijf 365

Bij Verhuisbedrijf 365 kunnen wij u helpen met de juiste in- en uitpakservice. In- én uitpakken is voor onze ervaren verhuizers dan ook geen enkel probleem.

Onze vakmannen zullen u helpen met het rustig en op correcte wijze inpakken van uw verhuisdozen. Indien gewenst bieden wij u ook een uitpakservice aan.

Verhuizingen zijn al lastig genoeg

Een verhuizing an sich is al erg lastig, dus u kunt zich vast wel voorstellen hoe lastig het inpakken van uw spullen tijdens een verhuizing is. Om over het uitpakken maar niet te beginnen.

Het inpakken

Het inpakken van uw spullen tijdens het verhuizen betekent dat u alle losse spullen die u in de woning en kasten kunt vinden moet inpakken en hierbij moet u de dozen ook op de juiste manier vullen.

Dit kost allemaal enorm veel tijd en om schade te voorkomen is het hierbij ook nog eens belangrijk om dit allemaal op de juiste manier te bewerkstelligen.

De vakmannen van Verhuisbedrijf 365

Onze ervaren verhuizers kunnen vaak binnen één dag alles inpakken. Onze vakmannen hebben inzicht, werken met snelheid én bieden kwaliteit.


Altijd professionele materialen

Bij Verhuisbedrijf 365 maken wij tevens ook altijd gebruik van professionele verhuismaterialen. Hierbij kunt u denken aan stevige verhuisdozen, barrels, speciale schilderijdozen en speciale hoezen voor meubels en matrassen.

Ook wordt er altijd gebruik gemaakt van professionele verpakkingsmaterialen, zoals stevige inpakpapier en noppenfolie.

Heeft u nog vragen of wilt u een gratis vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u weten wat onze inpakservice u precies zal kosten? Dan kunt u nu heel eenvoudig via onze website een gratis offerte aanvragen. Wij zullen hierbij zo snel mogelijk uw aanvraag behandelen en zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Heeft u vragen over onze inpakservice of heeft u misschien nog andere vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onze website of op telefoonnummer 085 06 06 365. Onze verhuisspecialisten staan u graag te woord.

Bij ons kunt u te allen tijde een gratis offerte aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend en daarom zult u niet zomaar aan bepaalde verplichtingen vastzitten. Wij zullen naar uw situatie kijken en wij zullen hierbij rekening houden met uw wensen. Wij werken transparant en altijd tegen een scherpe prijs.