Meteen naar de inhoud

Full-service verhuizen

Bent u benieuwd wat een full-service verhuizing bij Verhuisbedrijf 365 zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons u terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Wat zijn de adressen van uw verhuizing?

Uw gewenste verhuisdatum

Plan een terugbelmoment in

Bel mij terug

Fullservice verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u hierbij het liefst full service verhuizen? Dan bent u bij een goedkoop én betrouwbaar verhuisbedrijf zoals Verhuisbedrijf 365 aan het juiste adres!

Een full service verhuizing is een daadwerkelijke verhuizing waarbij het verhuisbedrijf de hele verhuizing uit handen neemt. Bij Verhuisbedrijf 365 kunt u dan ook voor ieder soort verhuizing terecht, van het verhuizen van een kleine studio tot een grote villa.

Een full service verhuizing

Full service verhuizen houdt in dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. De verhuizers regelen de hele onderneming in de oude woning én nieuwe woning. Verhuisbedrijf 365 biedt ook extra diensten aan zoals het leveren van verhuisdozen en het inpakken van spullen.

Wij lossen alles voor u op

Als u een smal trapgat hebt, kan Verhuisbedrijf 365 dit voor u oplossen met bijvoorbeeld een verhuislift. De verhuisdatum wordt in overleg met u vastgelegd en als u tijdelijk opslag nodig hebt, kan dit ook geregeld worden. Verhuizen draait natuurlijk om meer dan alleen spullen vervoeren.

De daadwerkelijke verhuizing

Op de verhuisdag zelf zorgen de verhuizers ervoor dat al uw spullen veilig en snel naar de nieuwe locatie worden vervoerd. Alle verhuisdozen, inboedel en meubels worden netjes geladen en gelost.

Alles wordt uit handen genomen

De verhuizers monteren alles wat gedemonteerd is voor de verhuizing en richten vervolgens alles in volgens uw wensen en behoeften. Het uitpakken van de spullen hoeft u trouwens ook niet zelf te doen, dit kan eventueel ook door ons worden geregeld. Zo kunt u zonder zorgen verhuizen en uw nieuwe woning betrekken.


De kosten voor de gehele verhuizing

De verhuiskosten voor een full service verhuizing verschillen per verhuisbedrijf. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan. Niet alleen is iedere verhuizing anders, maar zo is ook iedere verhuizer anders.

Full service verhuizen is vaak iets duurder

Het gemiddelde tarief voor full service verhuizen ligt bij de meeste verhuisbedrijven iets hoger dan bij een “gewone” verhuizing, maar het biedt wel uitkomst wanneer u alles uit handen wilt geven. Of u nu verhuist naar een andere stad of alleen binnen dezelfde gemeente, een full service verhuizing is een uitkomst als u alles goed geregeld wilt hebben. Zo kunt u uw handen vrijhouden en alles met een gerust hart overlaten aan de verhuizers.

Wat heeft nog meer invloed op de prijs van uw verhuizing?

Wat grotendeels de kosten van uw verhuizing bepaald zijn de afstand tussen de woning en het volume van uw inboedel.

Weekenden en avonden

Wat veel mensen niet weten is dat het moment waarop u wilt verhuizen ook invloed heeft op de kosten. Zo is in het weekend of in de avonden verhuizen vaak een stuk duurder dan wanneer u op een doordeweekse dag verhuist.

Bijzondere objecten verhuizen

Het verhuizen van bijzondere objecten zoals bijvoorbeeld een piano, antieke kast of kunst kan nogal ingewikkeld zijn en kan daarom ook extra kosten met zich meebrengen. De verhuizers moeten in dit geval gebruik maken van speciale verhuismaterialen én de verhuizers dienen zich ook aan strenge regels te houden zodat alles veilig kan verlopen.

Hoogseizoen

Ook liggen in de drukke periode van de zomer de prijzen bij verhuisbedrijven iets hoger vanwege de drukke agenda. Iedereen wilt natuurlijk met lekker weer verhuizen en dit is voor verhuisbedrijven dan ook het hoogseizoen.

Sneller verhuizen

Ook speelt de bereikbaarheid van uw woning een grote rol in het berekenen van de kosten. Het is namelijk zo dat hoe dichterbij de verhuiswagen bij de woning kan parkeren hoe sneller de verhuizing zal verlopen en wanneer een verhuizing snel achter de rug is zal dit u natuurlijk in de kosten besparen.

Het is dan ook daarom dat een verhuislift zeer geliefd is onder verhuizers. Met een verhuislift kan er namelijk niet alleen veilig, maar ook sneller verhuist worden.

Heeft u nog vragen of wilt u een gratis vrijblijvende offerte aanvragen?

Voor de exacte prijs van uw verhuizing kunt u bij ons daarom een gratis offerte aanvragen. Op deze manier kunnen wij de juiste prijs voor u berekenen.

Als u nog specifieke vragen heeft of gewoonweg advies nodig heeft van een van onze verhuisspecialisten dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier op onze website of telefonisch op telefoonnummer 085 06 06 365. Onze verhuisspecialisten staan u graag te woord.

Bij ons kunt u te allen tijde een gratis offerte aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend en daarom zult u niet zomaar aan bepaalde verplichtingen vastzitten. Wij zullen naar uw situatie kijken en wij zullen hierbij rekening houden met uw wensen. Wij werken transparant en altijd tegen een scherpe prijs.